Õppis kord maaülikoolis mees nimega Andres Anton Nuga (Viljar Nurk, vasakult), kes võttis sõbrad Meelis Matkamäe, Tõnis Tageli, Rait Külma ja Tauro Paasi ühes ning meisterdas Noa laeva. Et Tartu peale oli langenud suur veeuputus, pakkisid sõbrad laeva igast linnaosast ühe paarikese ning asusid Karsummil vette lendama. Kui kõigi aegade suurim Karsummi sõiduk vette oli langenud, kehitasid poisid õlgu ning märkisid, et pärast neid tulgu või veeuputus.
Õppis kord maaülikoolis mees nimega Andres Anton Nuga (Viljar Nurk, vasakult), kes võttis sõbrad Meelis Matkamäe, Tõnis Tageli, Rait Külma ja Tauro Paasi ühes ning meisterdas Noa laeva. Et Tartu peale oli langenud suur veeuputus, pakkisid sõbrad laeva igast linnaosast ühe paarikese ning asusid Karsummil vette lendama. Kui kõigi aegade suurim Karsummi sõiduk vette oli langenud, kehitasid poisid õlgu ning märkisid, et pärast neid tulgu või veeuputus. Foto: Sille Annuk

Eile lõppenud tudengipäevad olid kuidagi teistmoodi. Kas asi oli heitlikus ilmas või ei tundunud üritused atraktiivsed. Iidne Buršivaim leiab, et tudengivaimu ei paista enam Tartu tänavatel nagu vanasti. 

Kommentaarid
Copy