Päinurme internaatkooli endine direktor pääses löömiskahtlusest

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei uuris, kas Päinurme internaatkooli direktor Kulno Klein tarvitas õpilaste suhtes vägivalda. Kleini sõnul hoidis ta lihtsalt kinni last, kes oleks võinud endale või teistele haiget teha.
Politsei uuris, kas Päinurme internaatkooli direktor Kulno Klein tarvitas õpilaste suhtes vägivalda. Kleini sõnul hoidis ta lihtsalt kinni last, kes oleks võinud endale või teistele haiget teha. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Lääne ringkonnaprokuratuur lõpetas eelmise aasta lõpus alustatud uurimise Järvamaal Koigi vallas asuva Päinurme internaatkooli direktori Kulno Kleini kohta, keda kahtlustati õpilase suhtes füüsilise vägivalla kasutamises.

Nüüd on uurimisele punkt pandud – selgus, et kooli koridoris tekkis rüselus ja õpilane kukkus direktorile otsa. Menetlus lõpetati, sest kannatanu ja tunnistaja ütlused olid ebajärjekindlad, ka puudusid tõendid Kleini süüdistamiseks kehalises väärkohtlemises, kirjutas Õhtuleht.

«Loomulikult on suur kergendustunne, et õiglus lõpuks võitis,» ohkab eksdirektor, sest viimased neli kuud olid rasked ning lisas, et kahju on tal oma perest läbielatu pärast.

Viimase aja süüdistused pedagoogide pihta teevad kogenud õpetaja kurvaks ning Kleini sõnul kaevatakse isegi siis, kui probleemi pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles