Tarvas saatis leedulasest tsentri koju

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laurynas Mikalauskas.
Laurynas Mikalauskas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskond loobus leedulasest tsentri Laurynas Mika­lauskase teenetest. Napp kuu tagasi tiimiga liitunud mängijat segab põlvevigastus. Nädala keskel tehtud uuringud näitasid, et viga on saanud põlvekõhred.

«Sellises seisus polnud mõtet teda siin hoida,» tõdes Tarva peatreener Andres Sõber. «Võimalik, et ta tuleb veel kunagi siia tagasi, kuid praegu peab ta end kodus terveks ravima.» Sõber lisas, et treeningutel pingutamise suhtes pole tal Mikalauskasele ühtegi etteheidet, kuid ilmselgelt on möödunud hooaja probleemid – saamata jäänud palk ja vähene mänguaeg – jätnud oma jälje.

Sõber tunnistas, et hoiab mängijate turul toimuval silma peal, kuid kohe ei kavatse ta uut mängijat otsida. «Esialgu on meil korvi all kolm meest olemas ja usun, et saame nendega hakkama,» viitas ta ameeriklasele Gregory Jenkinsile, lätlasele Maris Laksale ja eestlasele Rait Keerlesele. «Võib-olla on meil vaja hoopis mõnda sellist meest, kes pallid korvi viskab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles