Nõmme turuhoone taastamiseks on kogutud juba üle 10 000 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme turuhoone põleng.
Nõmme turuhoone põleng. Foto: Mihkel Maripuu

Reede õhtul alustas Nõmme Heakorra Selts tules hävinud Nõmme turuhoone taastamiseks kodanikualgatuse korras annetuste kogumist. Nädalavahetuse jooksul on seltsi arvele laekunud juba üle 10 000 krooni. Nõmme kultuurikeskuse fuajees olevasse annetuskasti kogunenud raha pole veel kokku loetud.


Praeguste plaanide järgi on Nõmme Heakorra Seltsil kavas annetusi koguda vähemalt 16. maini, kui renoveeritud Nõmme turg tähistab oma esimest sünnipäeva.

Seltsi esinaine Maie Tarma-Kibin ütles Postimees.ee`le, et juba kohe reedel, kui korjanduskast kultuurikeskuse fuajeesse üles pandi, käis viis inimest raha annetamas. Nädalavahetusel oli turg avatud ning siis tuli ka annetajaid oluliselt rohkem.

«Eks raha annetamine on omaette meelsuse näitamine,» ütles Tarma-Kibin. «Annetajate hulgas on nii noori kui vanu. Vanematele inimestele on turg ju üks hea kohtumispaik olnud ja on edaspidigi.»

Põlengus hävinud turuhoone taastamiseks on soovijatel võimalik teha annetus Nõmme Heakorra Seltsi Swedbanki kontole 221039953703. Selgitusse tuleb märkida «Nõmme turuhoone». Samuti on avatud annetuste kast Nõmme kultuurikeskuse fuajees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles