Puulehtede hunnikud koguvad kõrgust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii suurt puulehtedest pungil prügikottide hunnikut, nagu praegu Soinaste ja Raja tänava ristmiku äärest leiab, pole ka kogenud linnaametniku silmad varem näinud.
Nii suurt puulehtedest pungil prügikottide hunnikut, nagu praegu Soinaste ja Raja tänava ristmiku äärest leiab, pole ka kogenud linnaametniku silmad varem näinud. Foto: Risto Mets

Ilmselt tuleb Eesti Keskkonnateenuste ASil vedada linnast ära märksa rohkem puulehti kui riigihankega paika pandud 33 000 sajaliitrist kotitäit, sest tumehallid prügikotihunnikud kasvavad aukartust äratava kiirusega.

Tammelinnas Väike-Kaare tänaval seisis eile päeval pea iga puu all kümmekond prügikotti. Eesti Keskkonnateenuste töömehed tühjendasid kotte prügiautosse ning kogusid kilekotid eraldi anumasse. «Need loetakse hiljem üle,» selgitas töömees Vassili Mänd.

Et aga inimesed on enda arvates kavalad ning peidavad kottidesse ka õunu, oksi, umbrohtu ja kõike muud, mida kodumurult õnnestub kokku riisuda, tuleb lehtedest erinev materjal eraldi üle lugeda, sest leping näeb ette üksnes puulehtede vedu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles