Tartu volikogu peab avaistungi raekojas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väidetavalt topeltbroneeringu tõttu ei pääse uus Tartu volikogu homme oma avaistungit pidama Tartu ülikooli raamatukogu konverentsisaali, sest seal on hoopis kultuuriteooria tippkeskuse sügiskonverents. Sestap koguneb volikogu homme kell 15 raekoja saalis.

Tartu volikogu kantselei oli enda teada broneerinud kõnealuse saali volikogu istungite tarvis kõigiks valimistele järgnevateks neljapäevadeks, kuid kui kantselei saatis raamatukogule teate, et «me siis oleme tulemas 31. oktoobril», ilmnes, et on tekkinud üks suur segadus ja seda saali ikkagi ei saa, sest konverentsi nihutada ei olnud enam võimalik, ütles volikogu kantselei peaspetsialist Aune Rumm.

Tartu ülikooli raamatukogu turundusjuht Ilona Smuškina ütles, et volikogu kantselei väidab, et nad on broneeringu teinud, kuid ükski tema paber seda ei näita. Paraku on just nüüd saalis konverents. Smuškina nentis, et koostöö volikoguga on neil kestnud aastaid ja pahanduseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles