Narva mäe kandis kulges tegus asum

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põline tartlanna, Ülejõe elanik Virve Heido-Adamson (92) pajatas sellest, mis siin kunagi on olnud ja mida kahjuks enam pole. Ka Peetri koolist, tütarlaste X algkoolist, selle taimeaiastki, mille kohal praegu seisab laudadega kinni löödud hoonevare (tagaplaanil).
Põline tartlanna, Ülejõe elanik Virve Heido-Adamson (92) pajatas sellest, mis siin kunagi on olnud ja mida kahjuks enam pole. Ka Peetri koolist, tütarlaste X algkoolist, selle taimeaiastki, mille kohal praegu seisab laudadega kinni löödud hoonevare (tagaplaanil). Foto: Margus Ansu

Ülejõe linnaosa näitas enne sõda hoopis teist nägu.

Äsjaste kohalike omavalitsuste valimiste eel lubasid mõned kandideerijad hakata muu hulgas arendama ja kultuuristama ka Ülejõe, eriti Raadi piirkonda.

Põline tartlanna Virve Heido-Adamson (snd 1921) on Ülejõel, Narva mäe ja Puiestee tänava piirkonnas elanud 88 aastat. Ta on siin üles kasvanud, koolis käinud ja oma vanemate kodu säilitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles