Koolidirektori kabinetis käis valimispropaganda

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tööstushariduskeskuse direktor Paul Alekand (paremal) oli linnavolikogus 2009. aastal, kui tema pinginaaber oli Elmar Sepp, kes hiljem pistise eest vangi mõisteti ja Keskerakonnast välja heideti.
Tallinna Tööstushariduskeskuse direktor Paul Alekand (paremal) oli linnavolikogus 2009. aastal, kui tema pinginaaber oli Elmar Sepp, kes hiljem pistise eest vangi mõisteti ja Keskerakonnast välja heideti. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Ametkonnad laiutavad käsi – valimisagitatsiooni õpilaste seas ei takista ükski seadus.

Riigi kutsekooli direktor korraldas oma õpilastega eraviisilisi kabinetivestlusi, et veenda neid kohalikel valimistel enda poolt hääletama.

Poliitjutuajamised Tallinna Tööstushariduskeskuse direktori Paul Alekandi kabinetis algasid oktoobri esimesel nädalal. Muster oli üks – kooli ligi 1900 hoolealusest suunas õpetaja tundide ajal koolijuhi kabinetti nimekirja alusel vaid Kristiine linnajaos elavad noored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles