Nüüd ja enne erineb koolis kui päev ja öö

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kunstigümnaasiumis lõppes riietus- ja pesuruumide põhjalik remont, paari nädala pärast saabub ka sisustus. Poiste ruumid on kaetud punakasoranžide plaatidega, tüdrukute omad rohekat karva plaatidega. Tüdrukute riietusruumis on nüüd ka föön.
Tartu kunstigümnaasiumis lõppes riietus- ja pesuruumide põhjalik remont, paari nädala pärast saabub ka sisustus. Poiste ruumid on kaetud punakasoranžide plaatidega, tüdrukute omad rohekat karva plaatidega. Tüdrukute riietusruumis on nüüd ka föön. Foto: Margus Ansu

Kunstigümnaasiumis algas teine veerand sündmusterohkelt: valmis sai riietus- ja pesuruumide kauaoodatud suur remont ja teisel koolipäeval viis tormituul võimlalt katusekatte.

«Keldrist ei taha enam ära minnagi, siin on nüüd nagu tänapäevane kool,» rääkis Tartu kunstigümnaasiumi direktor Peeter Kikas koolimaja keldrikorrusel asuvaid remonditud riietus- ja pesuruume näidates. «Kooli kõige ilusamad tualetid on kah nüüd keldris.»

Kehalise kasvatuse tunniks kasutatavaid riietus- ja pesuruume on õpilastel neli ja õpetajatel üks. «Varem olid need ruumid suur häbiplekk, need olid ikka väga koledad,» märkis direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles