Kaks teost kõlab maailmas esimest korda

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Tarm seisab Tartu ülikooli peahoone ees. Samas majas tuleb täna kell 19 algaval kontserdil maailmas esimest korda ettekandele tema kooritsükkel «Peegelpildid».
Jonas Tarm seisab Tartu ülikooli peahoone ees. Samas majas tuleb täna kell 19 algaval kontserdil maailmas esimest korda ettekandele tema kooritsükkel «Peegelpildid». Foto: Kristjan Teedema

Täna tähistab Tartu ülikooli aulas korporatsioon Ugala oma sajandat aastapäeva avaliku kontserdiga «Laulame Eestile». Kavas on kaks maailmaesiettekannet.

Esinevad Tartu ülikooli akadeemiline naiskoor ja Tartu ülikooli kammerkoor Triin Kochi dirigeerimisel, folkviiuldaja ja laulja Maarja Nuut ning pianist Kadri-Ann Sumera.

Uudisteostena kõlavad Ugala aastapäevaks tellitud teosed. Nende autorid on tallinlasest helilooja Timo Steiner ja tema noor kolleeg Jonas Tarm, kes elab ja õpib USAs Bostonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles