Liiklussõlme raha kadus joone alla

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linn oleks valmis Võru-Ringtee liiklussõlme kui Idaringtee esimese etapi ehitust alus­tama, ent kui maanteeametil pole raha Postimaja liiklussõlme ehitamiseks ühes läbimurdega Petseri raudtee alt, on linn sunnitud plaane muutma.
Tartu linn oleks valmis Võru-Ringtee liiklussõlme kui Idaringtee esimese etapi ehitust alus­tama, ent kui maanteeametil pole raha Postimaja liiklussõlme ehitamiseks ühes läbimurdega Petseri raudtee alt, on linn sunnitud plaane muutma. Foto: Margus Ansu

Suur optimism, et Tartu Ida- ja Lääneringteed ühendava Postimaja liiklussõlme ehitus võiks alata juba tänavu, on jahtunud ja ametnikud ootavad uusi juhtnööre.


Mullu novembris tuli maanteeametilt sõnum, et Postimaja sõlme ehk Lääneringtee ühe etapi ehitamiseks on raha olemas. Veel aprilli keskel kinnitas Lõuna regionaalse maanteeameti asedirektor teede arengu alal Janar Taal, et Postimaja ristmiku ehitamist alustatakse ja remondiala haarab ka Variku viadukti. Ehitus pidi lahti minema sügisel, aga mitte enne oktoobrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles