Kadastikul teine romaan valmis

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

«Olin väsinud võtmast, tahtsin anda, ja ilukirjandus on andmine,» tunnistas Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik romaani «Suvi sulab talvel» esitlusel, mille naelaks oli raamatu peamisi tegelaskujusid elustav lühike, kuid haarav näitemäng Rein Oja (ajakirjanik Henn), Britta Vahuri (salapärane Elena) ja Ain Lutsepa (ärimees Tambet) esituses.

«Suvi sulab talvel», mille keskmes on jätkuvalt inimese seksuaalsuse otsingud ning vanemate meeste ja noorte naiste suhe, on mõtteline järg kevadel ilmunud romaanile «Kevad saabub sügisel». Kadastiku esimest romaani müüdi üle 2000 eksemplari ning autor ei välista kolmanda osa kirjutamist. Kõik oleneb sel nädalal müüki jõudnud romaani vastuvõtust.

Peaministri büroo juht, 18 aastat vanema mehega abielus olev Liina Kersna (fotol Laine Randjärve kõrval) tunnistas vahetult enne raamatu esitlust, et esimesel õhtul luges ta Mart Kadastiku romaani «Suvi sulab talvel» kella üheni öösel, teisel õhtul jätkates ei suutnud ta raamatut käest panna enne lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles