Viktoria Korpan: aitan, kui teised näevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Korpan
Viktoria Korpan Foto: SCANPIX

Eestis on küllalt võimalusi, kuidas abivajajaid abistada. Näiteks said tänu kümnetele tuhandetele anonüümsetele annetajatele üle Eesti tuhanded lapsed teatrisse. Aitäh teile, head inimesed!

Aidata võib ka mitterahaliselt, annetades asju, annetades oma aega – tulles vabatahtlikuks toidupanka või viies sinna oma aias kasvatatud õunu.

Ühesõnaga, põhimõte on lihtne: sul on süda sees ja tahad aidata, ja sul on midagi anda – oma (kui sa just Robin Hood pole) raha, oma aega või asju –, võtad jalad alla või telefoni kätte või istud arvuti ette – tehtud. Tänutäheks saad hea enesetunde (kunagises menuseriaalis «Sõbrad» oli terve episood pühendatud sellele teemale, et tegelikult pole isetuid tegusid olemas, kõik päädib sellega, et sa tunned end pärast teise heaks tehtut mõnda aega hästi, ja seega pole see isetu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles