Edgar Savisaare «Kaunis maa» püsib plaadipoe müügiedetabelis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar
Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar Foto: Toomas Huik

Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare singel «Kaunis maa» püsib juba teist nädalat plaadipoe Lasering müügiedetabelis, olles teinud isegi kerge tõusu.

Kui Facebookis nädal tagasi avaldatud Laseringi TOP 15-s platseerus Savisaare «Kaunis maa» 11. kohal, siis kolmapäeval avaldatud tabelis seitsmendal kohal. Temast tahapoole jäävad mitmed tuntud artistid, nende hulgas näiteks Kings of Leon, Andrea Bocelli, Korn ja Justin Timberlake.

«Selleks, et jõuda Laseringi müügitopi teise poolde, ei pea just üüratut kogust plaate müüma,» kommenteeris BNS-ile Keskerakonna juhi singli müügiedu Laseringi vanemmüüja. Müüja sõnul on plaadi soetanud peamiselt eakad inimesed ning seda on müüdud valdavalt Viru keskuses olevast poest.

«Kaunis maa» maksab Laseringis 5,49 eurot ja sellel on lisaks Savisaare laulule ka loo karaoke versioon, et tsentristide juhi talendi austajad saaksid populaarsele loole ka ise peale laulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles