Tallinna restoranide nädal lööb rekordeid

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alatest tänasest saab nädala jooksul taas pealinna tipprestoranides rahakotisõbralikult head ja paremat mekkimas käia, sest alanud on Tallinna restoranide nädal.

Eile raekojas pidulikult avatud üritus on igas mõttes rekordiline: tänavusel Tallinna restoranide nädalal osaleb 36 restorani, kes pakuvad külastajatele einestamiseks üle 15 000 koha. Korraldajate poolt rääkis Pädaste mõisa restoranide pidaja Martin Breuer oma avakõnes, et huvi kolmandat aastat toimuva vastu on olnud ülisuur: üle üheksa tuhande koha on juba praeguseks broneeritud.

Restoranide nädala mõhimõte on rahakotisõbralikkus: reserveerides kohad läbi Tallinna restoranide nädala reserveerimis- ja piletimüügisüsteemi on külalistel võimalik parimates restoranides nautida kahekäigulist fikseeritud menüüga lõunasööki 10 euro ja kolmekäigulist fikseeritud menüüga õhtusööki 20 euro eest. Kohti broneerida saab ürituse koduleheküljel.

Tallinna restoranide nädala avanud linnapea Edgar Savisaar toonitas restoranikultuuri olulisust Tallinna tutvustajana. «Öeldakse ikka, et naabri toit lõhnab paremini. Meie tahaksime olla just see naaber, kelle toit kõige paremini lõhnab,» rääkis Tallinna meer.

Tallinna restoranide nädalal 2013 osalevad:

Balalaika

Balthasar

Bocca

Bollywood

Bonaparte

Bordoo

Cha Dao

Chedi

City

Cru

Dominic

Fish&Wine

Fuente

Gianni

Kadriorg

 Kaerajaan

Kolm Sibulat

Kuldne Notsu

Kuninga

La Bottega

Leib

Lusikas

MC Grill

Mekk

Monaco

Neh

Neikid

Nero

Nevskij

Ö

Platz

Ribe

Rucola

Salt

Sfäär

Tchaikovsky

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles