Ansip usub koalitsiooni püsimist järgmiste valimisteni

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Elmo Riig / Sakala

Peaminister Andrus Ansipi sõnul on praegune Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu koalitsioon toiminud hästi ning ta usub võimuliidu püsimist järgmiste riigikogu valimisteni.

Ansip ütles täna Vikerraadio saates «Reporteritund», et näiteks taastuvenergiatoetuste üle käiva debati nimetamine kahe valitsuserakonna vaheliseks tüliks on väga primitiivne lihtsustus. «Reformierakond on leidnud, et riik peab taastuvenergiatoetuste osas võetud kohustusi täitma, majandus- ja kommunikatsiooniminister arvab teisiti,» märkis Ansip.

Ansipi sõnul ei ole valitsuskriisi kaaluga teema ka Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvate kaitseminister Urmas Reinsalu ja justiitsminister Ken-Marti Vaheri käitumine Interpoli poolt tagaotsitavaks kuulutatud Eerik-Niiles Krossi kaitsmises.

«Küsimus on selles, kuidas säilitada rahvusvahelises politseikoostöös oma usaldusväärsus. Oma kodanikke tuleb kaitsta, kuid tuleb leida õiget meetodid, kuidas seda teha,» lausus Ansip.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles