Veeavarii häirib Koplis liiklust

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeavarii.
Veeavarii. Foto: Aleksander Koppel

Tallinnas lõhkes Kopli ja Sõle tänava ristil veetoru, mistõttu on praegu osa ristmikust liiklusele suletud, häiritud on ka trolliliiklus.

Kella 15.50 seisuga on veeleke likvideeritud, veeühendus avatud ning hakatakse taastama teekatet, teatas AS Tallinn Vesi.

Liiklus piirkonnas on endiselt häiritud ning Kopli tänavalt ligipääs Sõle tänavale suletud. Esialgsetel andmetel on ühistranspordi liiklus avatud hiljemalt hommikuks.

Veetoru täna veidi pärast südaööd, lekke täpne asukoht on tuvastatud ning Tallinna Vee meeskond tegeleb lekke likvideerimisega, teatas ettevõte.

Veeavarii tõttu on veeühendus häiritud neljas kortermajas. Ettevõte on kliente teavitanud ning annab endast parima, et veeühendus taastada esimesel võimalusel.

Veeavarii ulatuse tõttu on liikluseks suletud ligipääs Kopli tänavalt Sõle tänavale. Samuti on häiritud trolliliiklus. Piirkonnas liiklemiseks palutakse varuda aega ning jälgida teemärgistusi.

Tallinna Vesi vabandab ebameeldivuste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles