Tarvas võitis intrigeeriva lahingu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andres Sõbra kohta korvpalliliidu juhtidele süüdistava kirja saatnud Rapla TYCO korvpallurid käisid esimest korda pärast vahejuhtumit Kastan Arenal mängimas. Balti liiga arvestuses peetud punkt punkti heitlusest väljus võitjana Tarvas 73:69. Sellele, et pinged on endiselt üleval, vihjab seegi, et meeskondade peatreenerid Andres Sõber ja Indrek Ruut ei surunud mängu lõppedes teineteisel kätt.

Esimese poolaja järel oli Tarvas küll 11-punktilises kaotusseisus, kuid kolmandal veerand­ajal suudeti mäng tasakaalustada. Lõpuni võrdselt kulgenud heitluse lõpusekunditel olid väljakuperemehed kindlamad. «Teisel poolajal tõime mängu murrangu tänu heale kaitsemängule,» rääkis Tarva peatreener Andres Sõber. «Meie seisukord polnud kõige tugevam, aga sisu oli meestes olemas – kõva töövõit!»

Juba homme eurosarjas heitlusi alustaval Tarval olid pärast vigastusepausi taas rivis Juris Umbraško ja Rait Keerles. Seejuures Keerles jõudis koguni kaksikduublini, kogudes 11 punkti ja 10 lauapalli. Sõbra hinnangul tegutsesid mõlemad mehed veel ebakindlalt, kuid mängupausi järel olevat see mõistetav.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles