Euroakadeemia värskeid rentnikke prussakate eest ei hoiata

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroakadeemia.
Euroakadeemia. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Euroakadeemia ühiselamutega tegelev Esta Ivala ütles Tallinncityle, et tõepoolest on prussakatega probleeme olnud ja mitte ainult Akadeemia tee 38 hoones. «See on lihtsalt niisugune maja. Eks seal ole igasuguseid elanikke,» ütles Ivalo.

«Olen seal käies ka täheldanud, et kui kusagil majas remonti tehakse, lähevad nad teise tuppa. See probleem on tõesti üleval olnud varasemalt ja kui keegi teeb kaebuse, siis kutsume ka tõrje,» märkis Ivalo.

Küsimuse peale, kas Euroakadeemia oma õpilasi ka hoiatab võimalusest tulevas eluruumis kohtuda prussakatega, vastas Ivalo eitavalt. «Me ju ei tea, kas see probleem üldse võib tekkida. Sel aastal ma ei mäleta, et oleks ühtki kaebust olnud.»

Ivalo sõnul seisneb probleemi keerukus selles, et maja on suur ja ühiselt koos kõigi elanikega pole võimalik sellele lahendust leida. Ka regulaarseid tõrjeid ei pea ühiselamute haldur vajalikuks, kuna maja on suur ning mõistlik näib reageerida vastavalt vajadusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles