Contra ja Nemvalts esitlesid mudilaste ees poiste aabitsat

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste aabitsa autorid Nemvalts (vasakul) ja Contra said eile Lauliku lasteaias kõvasti vatti, kui kümned kõrid korraga vastuseid pakkuma hakkasid või niisama kaasa elasid.
Poiste aabitsa autorid Nemvalts (vasakul) ja Contra said eile Lauliku lasteaias kõvasti vatti, kui kümned kõrid korraga vastuseid pakkuma hakkasid või niisama kaasa elasid. Foto: Mihkel Maripuu

Luuletaja Contra ja Postimehe karikaturist Urmas Nemvalts esitlesid eile Tallinnas Lauliku lasteaia verinoore rahva ees oma «Poiste aabitsat». Autorid kinnitavad, et aabits sobib ka tüdrukutele. Vist.


Põnnide ees raamatuid loosinud ja luuletusi lugenud mehed said kõva katsumuse osaliseks, kui kümned kõrid korraga vastuseid pakkuma hakkasid või niisama kaasa elasid. Autorid rääkisid, et mõte luua ühine poiste aabits tekkis Nemvaltsil, kes on teisigi lasteasju teinud tegelikult oma pere vajadustest lähtuvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles