Suur küsimus: kas Rocki tagamehed on õhtuks terved

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahetult enne tänast kohtumist selgub, kas Gert Dorbek (palliga) saab täna Tartu Rocki meeskonda ­eurosarja avamängus aidata.
Vahetult enne tänast kohtumist selgub, kas Gert Dorbek (palliga) saab täna Tartu Rocki meeskonda ­eurosarja avamängus aidata. Foto: Margus Ansu

«Kui tahame alagrupist edasi pääseda, ei tohi me kodus vääratada,» tõdes Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe. Jutt käib EuroChallenge’i sarja täna algavast  alagrupiturniirist, kus Rock kohtub kodus vana tuttava Ventspilsiga. Teine Eesti meeskond Rakvere Tarvas alustab mänge Hollandis, kohtudes sealse Den Boschiga.

Pärast alagruppide loosimist levis arvamus, et Rockil vedas ja neil on hea edasipääsuvõimalus. Paraku ei saa tartlased minna esimesele mängule vastu rahuliku südamega – kaks põhitagameest Gert Dorbek ja Augustas Peciukevicius on nädalapäevad palliplatsilt eemal olnud ja veel ­eile õhtul polnud selge, kas nad saavad täna meeskonda aidata. Mõlemat tagameest vaevab jalalihase venitus.

Lõplik otsus mängu eel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles