Koolis algas katuse taastamine

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ BestorKate Ehitus töömehed olid eile hommikupoolikul ametis kunstigümnaasiumi võimla katusel, millelt läinud teisipäeval marutanud torm viis minema katusekatte. Töö eest maksab kindlustus.
OÜ BestorKate Ehitus töömehed olid eile hommikupoolikul ametis kunstigümnaasiumi võimla katusel, millelt läinud teisipäeval marutanud torm viis minema katusekatte. Töö eest maksab kindlustus. Foto: Kristjan Teedema

Ainult mõni tund kulus Tartust läinud teisipäeval üle käinud tormil, et anda inimestele kalmistutel, parkides ja räsida saanud hoonete kallal tublisti tööd. Eile hakkasid töömehed kunstigümnaasiumis asendama maruga minema lennanud võimlakatust.

«Nüüd on juba hästi, mehed on katusel ja katuse taastamine on alanud,» ütles kunstigümnaasiumi direktor Peeter Kikas eile hommikupoolikul ja näitas kätte OÜ BestorKate Ehitus töötajad, kes olid alustanud tormist viidud võimlakatuse uuendamist.

Päris hästi koolis kõik siiski ei ole, direktor jälgib murelikult ilmateadet. Põhjust on küllaga: kuigi torm ei saanud jagu võimla vanast katusekattest, polnud sellest esmaspäeval suurt kasu. «Sellisele paduvihmale vana katusekate vastu ei pidanud,» märkis Peeter Kikas. «Panime võimlas ämbrid põrandale ja kogusime nii palju vett kokku kui võimalik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles