Õhin viib noort kokka tipu poole

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas asuva Tchaikovsky restorani liha- ja kastmekoka Mihkel Manglusele on kutsehariduskeskuse õppeköök juba ammu tuttav koht, eile tegutses ta seal peakokana.
Tallinnas asuva Tchaikovsky restorani liha- ja kastmekoka Mihkel Manglusele on kutsehariduskeskuse õppeköök juba ammu tuttav koht, eile tegutses ta seal peakokana. Foto: Kristjan Teedema

Põhikoolipoisina kõndis Mihkel Manglus (21) restorani Egoist ja küsis endale praktikakohta. Esimeseks tööks sai kurgikuubikute lõikumine ning järgmised kaks aastat veetis ta kõik koolivaheajad seal tasuta töötades.

Nüüdseks on Tartust pärit noormees Tallinnas Eesti ühe tipprestorani Tchaikovsky liha- ja kastmekokk hoolimata sellest, et vanust on üsna napilt ja kooli lõpetas ta alles veebruaris.

Kogemusi on ta ammutanud lisaks Eesti söögikohtadele ka välismaa tipprestoranides ning 2012. aastal võitis aasta noorkoka  tiitli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles