Suurhaigla koondas tuntud kiirabiarsti

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Liiger.
Mare Liiger. Foto: Toomas Huik

Viimased Harjumaal tegutsenud kiirabiarstid, kaks Sakus ja kaks Keilas, said koondatud kiirabiarsti Mare Liigeri (pildil) sõnul hiljuti kätte koondamisteated, talle endale teatas Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) kirjalikult, et uut erialast tööd enam pakkuda pole.

«Eks ma olen tänu oma ühiskondlikule tööle nende jaks ebamugav kontrolli alt väljunud mutrike,» lausus Liiger. «Kusjuures iroonia on selles, et PERH pole arvestanud minu kahekordse kõrgharidusega, see pole aastakümneid kedagi huvitanud. Soomes tööintervjuul oli just see esimesel kohal.»

Liigeri sõnul on Eestis tahetud kiirabiarstidest juba pikemat aega lahti saada. «Järjest võeti arstide asemele õed. Kui kuuled igal minutil kümme aastat järjest, et kiirabil oma töös pole arste vaja, otsustage ise, kas see pole mitte vaimne terror,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles