Rocki ilus algus lõppes julma kaotusega

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts on jäänud Ventspilsi mängijate piiramisrõngasse. Just nii suruti viimasel veerandajal põlvili kogu Tartu Rocki meeskond.
Janar Talts on jäänud Ventspilsi mängijate piiramisrõngasse. Just nii suruti viimasel veerandajal põlvili kogu Tartu Rocki meeskond. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond mängis eurosarja avakohtumises Ventspilsiga maha suure eduseisu.

Joosep Toome lamab maas, pea rätikusse peidetud. Gert Dorbek nõjatub peaga vastu Tartu Ülikooli spordihoone seina ja tema olekust pole võimalik välja lugeda midagi muud kui pettumust. Korvpallis paljutki kogenud Janar Talts kogub end mõne minuti ja nõustub jagama kommentaare. «Julm kaotus… julm…» lausub ta. Mõni hetk tagasi on Tartu Rocki korvpallimeeskond kaotanud EuroChallenge’i turniiri avakohtumises kodus Ventspilsile 65:66. Julm ja valus.

Kaotus näis asjaosalistele seda hullemana, et kolm esimest veerandaega kulges kõik Rocki tahtmist mööda. Esimene veerandaeg võideti 19:1, poolajaks juhiti 39:23 ja ka viimasele veerandajale mindi vastu kümnepunktilise eduga. Tõsi, selleks hetkeks oli õhus tunda juba ohumärke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles