Vaatajate ette tuleb veel üks mees

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastaja Tanel Jonase silma all kogunesid eile hommikul farsi «Minu järel, seltsimees!» proovi Liisa Pulk (vasakult), inspitsient Ott Kilusk, Hannes Kaljujärv, Tarmo Tagamets ja Riho Kütsar. Maria Soomets (keskel) sätib serveerimislaual rekvisiite.
Lavastaja Tanel Jonase silma all kogunesid eile hommikul farsi «Minu järel, seltsimees!» proovi Liisa Pulk (vasakult), inspitsient Ott Kilusk, Hannes Kaljujärv, Tarmo Tagamets ja Riho Kütsar. Maria Soomets (keskel) sätib serveerimislaual rekvisiite. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Postimees pani tähele, et Vanemuise mängukavva tuleb lavastuste «Vihmamees», «Härrasmees» ja «Remondimees» kõrvale «Minu järel, seltsimees!». See ei ole nali, vaid tõsiasi, küll aga on naljakas homne esietendus.

Või kas ikka on naljakas see, mis nüüd tuleb Vanemuises esimest korda vaatajate ette? On ju lavaloo aluseks fakt kodumaa mahajätmisest: Nõukogude Liidust põgenes 1961. aastal Läände maailma balletiajaloo andekaimaid tantsijaid Rudolf Nurejev.

«Ma loodan väga, et on naljakas, kuigi ma ei tea – me ei ole seda veel publiku ees läbi mänginud,» ütles Vanemuise näitlejast lavastaja Tanel Jonas eile hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles