Kiirabijuht: meie arstidest ei loobu

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabijuht Ago Kõrgvee muretseb minnalaskmise ja käegalöömise meeleolu pärast Eesti riigis. Samuti selle pärast, et kodanikele püütakse selgeks teha, et niimoodi võibki asju ajada.
Kiirabijuht Ago Kõrgvee muretseb minnalaskmise ja käegalöömise meeleolu pärast Eesti riigis. Samuti selle pärast, et kodanikele püütakse selgeks teha, et niimoodi võibki asju ajada. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kiirabi juht Ago Kõrgvee on nördinud terviseameti seisukoha peale, nagu võiks kiirabiteenus Eestis olla peamiselt õeteenus ning et midagi ei ole lahti nende piirkondadega, kus ei tööta ühtegi arstibrigaadi.

Terviseameti peadirektori asetäitja Üllar Kaljumäe ütles nimelt 6. novembri «Terevisiooni» saates järgmist: «Arstibrigaade ei ole enam ette nähtud 2007. aastast, kui muudeti seadust ja öeldi avalikult välja, et tegelikult on kiirabiteenus riigis õeteenus.»

Just see ajas Ago Kõrgvee harja punaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles