Operatsioonil käinud Rähn vaatab taas Aasia poole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn (paremal).
Taavi Rähn (paremal). Foto: Reuters/ScanPix

Pikaajaline Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Taavi Rähn käis hiljuti põlveoperatsioonil ning loodab uue aasta alguses leida uue tööandja. Viimati kuulus Rähn Soome kõrgliigas palliva FF Jaro ridadesse, kus ta sai meeskonda aidata vaid kahes liigamängus.

«Kokkuvõttes olin Soomes kolmest kuust kaks vigastusega väljas. Kuna vahepeal oli selline seis, et tiim ei saanud vajalikke mehi kokku, tuli ka minul vigastatuna pingil istuda,» põhjendas Rähn, miks ta Soomes pärast 21. augustit enam kordagi väljakul ei käinud ja tihtilugu hoopis vahetusmängijate pingil istus. «Lõpuks oli meeskonna seis selline, et võita ei olnud midagi ja seetõttu ei sunnitud mind ka väljakule.»

Rähni sõnul vigastas ta ühe kohtumise ajal põlve, misjärel läks see paiste ja vesi tuli sisse. Pärast hooaja lõppu tuli ta aga Eestisse, et uueks aastaks end taas mängukorda putitada. «1. novembril opereeris Kaspar (Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp – toim) põlve, nüüd on juba esimesed taastusravi seansid ka tehtud. Õnneks on taastumiseks piisavalt aega,» sõnas Rähn. «Praegu liigun juba ilma karkudeta ja loodetavasti läheb taastumine kiiresti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles