Silma paistnud eramud sobivad keskkonda

Tiina Kolk
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiuslik tervik: sama suurepäraselt kui arhitekt Emil Urbel on paigutanud hoone Kukemõisa olustikku, teinud oma tööd ka büroo OAAS arhitektid Ivar Lubjak ja Maria Pukk aiarajatiste loomisel.
Täiuslik tervik: sama suurepäraselt kui arhitekt Emil Urbel on paigutanud hoone Kukemõisa olustikku, teinud oma tööd ka büroo OAAS arhitektid Ivar Lubjak ja Maria Pukk aiarajatiste loomisel. Foto: Eesti Arhitektide Liit

Paljude eestlaste meelest on just eramaja see õige ja ainus kodu. Hea pildi meie elamu-eelistustest 21. sajandi teise kümnendi alguses andis konkurss «Eramu 2008–2012», Arter tutvustab auhinnatud maju.
 

Kõik seekordse konkursi võidutööde autorid ja tellijad/majaomanikud on suhtunud aja jooksul kujunenud ümbruskonda austusega ja uuselamute arhitektuur omakorda rikastab seda, ütles žürii esimees Jaak Huimerind.

Terviklik kunstiteos

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles