Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2013/11/09/2609824t1h6e82.jpg)
MerMeri kodurestorani perenaine katsetab juba magusvürtsiste talvemaitsetega – uus kook tahab nii ahjukuuma kui ka sügavkülma.
Retseptilooming on mõneti rahvaluule sarnane – tihtilugu jääb algne autor tuvastamata. Suust suhu liikudes muutub retsept nagu rahvalaulgi iga kasutaja käes temasuguseks. Aga selle retsepti autor on rootslanna Maud Onnermark.
Vähemalt esimest korda valmistasin ma kooki täpselt retsepti järgi, kuid usun, et tulevikus tuleb sisse ka omapoolne inspiratsioon.
Mandlipõhjaga safranikook