Rockil lasub 27 punkti needus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreeneril Gert Kullamäel ja mängijatel on põhjust mõtelda, mida teha, et mängu lõpud käest ei libiseks.
Rocki peatreeneril Gert Kullamäel ja mängijatel on põhjust mõtelda, mida teha, et mängu lõpud käest ei libiseks. Foto: Margus Ansu

Viimase kolme aasta Eesti meister Kalev/Cramo alistas Eesti meistriliigas koduse rivaali Tartu Rocki 78:75.

«Viimased veerandajad on meie jaoks problemaatilised – meile visatakse selle ajaga liiga palju punkte. Selle vältimiseks peame oma mängus ilmselt midagi muutma,» nentis Tartu Rocki korvpallimeeskonna liider Janar Talts laupäeval, pärast Eesti meistriliigas Kalev/Cramolt saadud kaotust 75:78. «Mingi ajani suudame vastaseid pidurdada, kuid lõpud kisuvad vägisi ära.»

Rocki peatreener Gert Kullamäe jätkas sealt, kus mängumees lõpetas: «Kõigis viimastes kohtumistes on vastane visanud viimasel veerandajal liiga palju punkte – ilmselt ei kesta me füüsiliselt viimast veerandaega ära.» Kullamäe tõi välja ka tema hinnangul objektiivsed põhjused: mõnede meeste mänguminutid on ebaproportsionaalselt suured, mitmeid olulisi mängijaid segavad aga vigastused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles