Eesti Energia jätkab tormirikete parandamist

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Empoweri töömehed parandavad elektriliini esmaspäeval Pärnu lähistel. Torm lõhkus liini, kuid otseselt ükski majapidamine selle pärast enam vooluta pole.
Empoweri töömehed parandavad elektriliini esmaspäeval Pärnu lähistel. Torm lõhkus liini, kuid otseselt ükski majapidamine selle pärast enam vooluta pole. Foto: Mihkel Maripuu

 Eesti Energia tütarfirma Elektrilevi taastas kõigis majapidamistes elektri juba eelmisel nädalal, kuid viimaste tormi lõhutud liinide remont kestab veel selle nädala lõpuni.

Et põlvest saadik püdelasse turbasse vajuda, ei pea Pärnust kaugele sõitma. Üks selliseid liine, kus langenud puud nii elektritraadid kui ka -postid maha niitsid, asub linna põhjapiiril.

Et mahamurdunud postideni jõuda, panevad elektrifirma Empower mehed väiketõstukiga veoauto laiade lintidega ekskavaatori järele raudplaadile. Metsatööbrigaad oli sellest kohast just üle käinud. Mahalangenud puud olid järgatud, mehekõrgune võsa hoolikalt lõigatud. Ilus lage liinikoridor, kus kõrvuti kaks elektriliini. Pärnus oli pealekukkunud puu murdnud maha mõlemad liinid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles