Piltuudis: Tallinncity fännid käisid Scorpionsi kaemas

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinncity fännid Thea Kaurla,Janek Naruskberg, Merit Ressar ja Anna Kress koos kaaslastega käsid Scorpionsi kontserdil. Pildil koos Tallinncity vanemtoimetaja Kristel Kossariga.
Tallinncity fännid Thea Kaurla,Janek Naruskberg, Merit Ressar ja Anna Kress koos kaaslastega käsid Scorpionsi kontserdil. Pildil koos Tallinncity vanemtoimetaja Kristel Kossariga. Foto: Viktor Burkivski

Tallinncity viis neli rõõmsat fänni - Thea Kaurla, Merit Ressari, Anna Kressi ja Janek Naruskbergi - teisipäeva õhtul Saksa kuulsaima rokkbändi The Scorpions kontserdile.

Bänd nimetas seda lahkumiskontserdiks, legendaarne Scorpions lubab oma lavategevusele punkti panna.

Tallinncity üleskutsele Facebookis vastas sadu fänne, valitus osutusid Fortuuna tahtel neli, kes Saku suurhalli kontserti nautima said minna. «Scorpions on mu ammune unistus,» kirjutas Anna Kress ja Tallinncityl on omalt poolt suurim heameel lugejate soove täita!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles