Kaks nägid teineteist, pimeduse kiuste

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve ja Toomas Treial oma pimemassaažitoas. Pärast pildistamist avastas Eve ehmatusega, et tal oli kampsun valepidi seljas. Et see lehvike, mis on kampsuni ees, peaks tegelikult seljal olema, kuna just seljal olev lehvike teeb ta kampsuni eripäraseks. Eve naeris laginal ja pööras jutuajamise ajaks kampsuni siiski õigeks.
Eve ja Toomas Treial oma pimemassaažitoas. Pärast pildistamist avastas Eve ehmatusega, et tal oli kampsun valepidi seljas. Et see lehvike, mis on kampsuni ees, peaks tegelikult seljal olema, kuna just seljal olev lehvike teeb ta kampsuni eripäraseks. Eve naeris laginal ja pööras jutuajamise ajaks kampsuni siiski õigeks. Foto: Margus Ansu

Toomas Treial ütleb telefonis, et kui järgida seda teejuhatust, mis ta on oma firma kodulehele üles riputatud, leiab pimemassaažitoa sisustuskaubamajast kergesti üles.

«Ma ei ole seda teejuhatust küll oma silmaga näinud ega tea, kui hea see on,» lisab ta asjalikult. «Aga kui ära eksite, siis helistage. Ja siis ma tulen koridori peale vastu ja karjun ...»

Pimemassööridest abielupaar Eve Treial (43) ja Toomas Treial (49) on mõlemad nägijana sündinud ja teavad, milline maailm välja näeb. Eve on pime olnud 22 aastat ja Toomas 13 aastat. Neil mõlemal on üks saatus, kuna nad on nõukogude aja lapsdiabeetikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles