Kulturist annab kehale viimast lihvi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustele sõitev Imre Vähi on pööranud enda sõnul viimasel ajal rohkem tähelepanu lihaste kvaliteedile.
Klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustele sõitev Imre Vähi on pööranud enda sõnul viimasel ajal rohkem tähelepanu lihaste kvaliteedile. Foto: Kristjan Teedema

Veel viimased lõuatõmbed ja hantliharjutused ning kõik ettevalmistused on tehtud. Vorm on elu parim, kinnitab nädalavahetusel Austriasse klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustele sõitev Imre Vähi.

«Euroopa konkurente ma tean ja neid ma ei karda,» ütles vahepeal kaheaastase võistluspausi pidanud ja perekonnale pühendunud Vähi (36). Üllatada võivad Aasia ja araabia maade sportlased, kelle kohta pole  mingit teavet.

Treeninguid Vähi vahepealse pausi ajal ei katkestanud ning hiljutised võidud Eesti ja Põhjamaade meistrivõistlustel näitavad, et väärilist mantlipärijat pole talle vahepeal kasvanud. Hoopis Vähi ise on lihaseid kasvatanud ning võistlustulle astub ta varasemast viis kilogrammi raskemana. Reedesel kaalumisel Austria linnas St. Poeltenis peatub osuti 80 kg peal, on sportlane veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles