Tammeka konkureerib Tarvaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka väravavaht Kaido Koppel peatas pildile püütud Nõmme Kalju rünnaku, aga kolmel korral pääses vastaste löök temast siiski mööda ning pall maandus Tartu meeste väravas.
Tammeka väravavaht Kaido Koppel peatas pildile püütud Nõmme Kalju rünnaku, aga kolmel korral pääses vastaste löök temast siiski mööda ning pall maandus Tartu meeste väravas. Foto: Imre Pühvel

Kuigi teoreetiline võimalus oli olemas, ei õnnestunud Tammeka jalgpallureil üleminekumängudest pääseda. Pühapäeval ootab ees sõit Rakverre, kus neid võõrustab esiliigas neljandaks, kuid iseseisvate klubide seas teiseks platseerunud JK Tarvas.

Kas Tammeka saab meistriliigas jätkata või võtab selle koha uuel hooajal hoopis Rakvere, selgub järgmisel laupäeval, mil on Tammeka kodumäng. Küsimärgi all on aga see, kus kodumäng toimub, sest Tamme staadion ei pruugi olla mängukõlblik.

Tammeka mänedžer Veiko Soo ütles, et lisaks Tamme staadionile on arutluse all olnud Elva staadion ning Paide ja Viljandi kunstmuruväljakud, kuid lõplik otsus tehakse ilmselt uuel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles