Näitetrupp mängib multifilmi

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Totuga (esiplaanil, Priit Strandberg) juhtub alatasa midagi tavatut. Kui ta proovib pooleldi valmis sõidukit, teeb ta üsna kiiresti avarii. Seda vaatavad ahastades pealt Lillelinna teised marakannid eesotsas Tähtmanni (paremalt, Ott Sepp) ja Taibuga (Ragne Pekarev).
Totuga (esiplaanil, Priit Strandberg) juhtub alatasa midagi tavatut. Kui ta proovib pooleldi valmis sõidukit, teeb ta üsna kiiresti avarii. Seda vaatavad ahastades pealt Lillelinna teised marakannid eesotsas Tähtmanni (paremalt, Ott Sepp) ja Taibuga (Ragne Pekarev). Foto: Margus Ansu

Kui Endla näitleja Kaili Viidas tõi 2011. aasta sügisel oma koduteatris laste ette esimese lavastuse «Põrrr ...!!!», märkas seda teatriaasta auhindade žürii ja tunnustas teda Salme Reegi nimelise auhinnaga. Nüüd lavastab ta Tartus.

Vanemuise väikeses majas küpseb esietenduseks Kaili Viidase käe all «Totu Kuul».

«Lühidalt kokku võttes on see lugu sellest, mis juhtub siis, kui kavandatu asemel lähevad asjad teisiti,» ütles lavastaja. «Plaanitakse teha suur kosmoseretk Kuule, aga n-ö taiplike tüüpide asemel satuvad Kuule vähem taiplikud tüübid Totu ja Pontsu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles