Kontsertide algusajad üha venivad

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilersi solisti Hendrik Sal-Salleri sõnul võiks bändidel olla võimalik mõistlikul ajal kuulajate ette astuda.
Smilersi solisti Hendrik Sal-Salleri sõnul võiks bändidel olla võimalik mõistlikul ajal kuulajate ette astuda. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Ajaga on asi käest ära läinud. Esinemisi lükatakse üha hilisemaks. Inimesed, kes tulevad bändi pärast klubisse, seisavad kaks tundi ja ootavad ning siis on jutt, et on alles ülbed vennad – ei taha lavale tulla ja venitavad,» nentis Smilersi solist Hendrik Sal-Saller.

«Me oleme saanud negatiivset tagasisidet, et teid ei saa vaatama tulla, alustate esinemisega nii ebamõistlikul ajal,» sõnas Terminaatori ninamees Jaagup Kreem.

See ebamõistlik aeg on tuntud tegijate sõnul öösel kell 1.30, millest on saanud tavapärane lavalemineku aeg. «Ja mida päev edasi, seda enam on kuulda juttu kella kahest,» lisas Sal-Saller, kes on varahommikusse venivaid kontserte püüdnud teemaks võtta juba pikka aega. «Seni olen olnud suhteliselt üksi, aga nüüd helistas mulle Jaagup Kreem, saime kokku ja mõtlesime selle üle,» rääkis Sal-Saller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles