Linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimeheks sai Ivi Eenmaa

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi Eenmaa.
Ivi Eenmaa. Foto: Peeter Langovits

Linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimeheks valiti Ivi Eenmaa ning aseesimeesteks Õnne Pillak ja Ain Seppik.


Eilne linnapea valimine volikogu istungil näitas Eenmaa sõnul valitseva erakonna tööstiili. «Tundus justkui linnavolikogu valitsev pool eesotsas volikogu esimehega ei usaldanud Savisaart linnapeakandidaadina, jättes andmata opositsioonile võimaluse esitada küsimusi. Aastal 2013 peaks Eesti pealinna linnapea olema siiski volikogu liikmetele avatud ja kindlasti vastama meie küsimustele,» lausus Eenmaa.

Tema sõnul seisab Reformierakonna fraktsioon selle eest, et tallinlaste elukeskkonda paremaks muuta. «Linn peab looma turvalise, asjalikult toimiva ja mugava elukeskkonna tallinlastele. Olulisele kohale tuleb seada senisest efektiivsem eurorahade linna toomine, et oleks võimalik arendada linna terviklikult, mitte üha ristmiku kaupa. Linnavalitsus peab tagama suurte infrastruktuuri objektide puhul omafinantseeringu osa, et ei läheks nii nagu läks näiteks minevikus Põhjaväilaga.»

«Hoiame jätkuvalt linnavalitsuse tegemistel silma peal ja ootame järgmise aasta eelarve projekti, et näha kelle ja mille nimel Tallinna linnavalitsus «töötab» ja kellest ta «hoolib»,» lubas Eenmaa fraktsiooni nimel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles