Raplat vaevavad vaese mehe Kalevi mured

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba mitu hooaega noorte ja perspektiivikate mainega Rapla TYCO korvpallimeeskonna hooaja algus pole olnud roosiline: Eesti meistriliigas jagatakse kolme võidu ja kuue kaotusega eelviimast kohta, Balti liigas pole kolme kaotuse juures veel võiduarvet avatud.

«Kui loen meediast Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku intervjuusid, tekib mul tunne, et meil siin Raplas on vaese mehe Kalevi probleemid – hädasti oleks vaja ühte kogenud ka kindlat meest, kes rasketel hetkedel mängu enda peale võtaks ja asjad ära teeks,» rääkis Rapla peatreener Indrek Ruut. «Samas ei saa lõputult pugeda ka selle taha, et meil on noored ja väheste kogemustega mängijad.»

Ruut nentis, et jättes kõrvale Andre Pärna, pole tal meeskonnas ülearu suurte kogemustega pallureid, samas on põhimehed siiski juba aastaid meistriliiga tasemel mänginud. Rait-Riivo Laanel läheb kõrgemas seltskonnas neljas hooaeg, Martin Paas­ojal viies, Martin Dorbekul aga koguni kuues aasta. Samas on just kaks viimast tegutsenud tänavu väga kõikuvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles