Andero Ermel: ma ei taha publikut petta

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Haabu, TV 3

Saatesarjas «Su nägu kõlab tuttavalt» vaatajaid hullutav Tallinna Linnateatri näitleja Andero Ermel on eraelus täpsust armastav konservatiiv, kes vahel teeb siiski erandeid.

Korvpalluri kasvu Andero Ermel (37), kes meid pühapäevaõhtuti teleri ette naelutab, on läinud pühapäeval linnateatri fuajees viisakus ise. Põhjust rahulolematuseks peaks aga olema küllaga – eelmisel päeval kohtumist kokku leppides oleme teineteisest mööda rääkinud ning Ermel ligi tunni tühja passinud. On päris kindel, et kiire elu tõttu oleks ta aega pigem pere seltsis veetnud, kuid kuna mehel on suurepärane lastetuba, ei näita ta pettumust välja.

Ruudulise mustriga kingad jalas ning rohekas casual-pintsak seljas, moodustavad need pealtnäha vastandlikud kehakatted tema puhul harmoonilise, maitseka ja väga tagasihoidlikult mõjuva terviku. See annab märku: tegemist on isiksusega, kelle puhul mängib pigem sarm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles