Vaim virge, liha nõder?

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärt nõu asjatundjalt: Elina Pähklimägi saab Kirde-Eestis Alutagusel suusasprinter Peeter Kümmelilt soovitusi, kuidas sõita rullidega nii, et püsti püsida – ja loomulikult edasi liikuda.
Väärt nõu asjatundjalt: Elina Pähklimägi saab Kirde-Eestis Alutagusel suusasprinter Peeter Kümmelilt soovitusi, kuidas sõita rullidega nii, et püsti püsida – ja loomulikult edasi liikuda. Foto: Liis Treimann

Kui sportlased olid sel ajal, kui taevaisa mõistust jagas, väidetavasti trennis, on endiselt vastuseta küsimus, kas kultuuriinimesed tõesti (pehmelt öeldes) pidutsesid ja boheemitsesid, kui jutt käis keha arendamisest.

Näitleja Elina Pähklimägit jätkub igale poole. Teda näeb TV3 menuka näo- ja paroodiasaate kohtunikuna. Ta tegutseb «Kättemaksukontori» Kättemaksukontoris. Mängib Vanemuise armastusloos. Ja tagatipuks jõuab asjatada igasuguste spordimeestega. Küll käib ta ratast sõitmas Caspar Austa ja Rene Mandriga, jooksmas Viljar Vallimäega, suusatamas Jaak Mae ja Siim Sellisega, rulluisutamas Sulev Loki ja rullsuusatamas Peeter Kümmeliga, orienteerumas Sixten Sillaga. Vaadake Youtube’ist, kui ei usu! Seal on selle kinnituseks umbes nelikümmend videot.

Eks Pähklimägil ole seks kõigeks ka eelsoodumust. Koolitüdrukuna harrastas ta seitsmevõistlust, käis spordikooliski. Just seepärast Eesti terviseradade eestvedajad ta õppevideotesse õpilaseks – mitte modelliks! – kutsusidki. Sest keda teist neil noist, kes kaameraga sinasõbrad, väga valida olnuks. Kultuuriinimesed ja sport kuuluvad kokku nagu siga ja kägu, eks ole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles