EM-rallist peaks sündima suvine suursündmus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kangur sõitis juba tänavu Ralli Estonial R5 autoga. Ralli peakorraldaja Urmo Aava hinnangul tõuseb järgmisel suvel EM-sarja etapiks kerkinud võistlusel selliste masinate arv päris suureks.
Martin Kangur sõitis juba tänavu Ralli Estonial R5 autoga. Ralli peakorraldaja Urmo Aava hinnangul tõuseb järgmisel suvel EM-sarja etapiks kerkinud võistlusel selliste masinate arv päris suureks. Foto: Ray Põder

EM-etapiks saanud Ralli Estonia hakkab pendeldama Tartu ja Otepää vahet.

Autoralli Euroopa meistrivõistluste (ERC) kalendrisse pääsenud Ralli Estonia peakorraldaja Urmo Aava loodab tuleva aasta juulis Tartus ja Otepää ümbruses toimuvale üritusele meelitada 50 000 pealtvaatajat. «Tartu linnakatse ja meelelahutusprogrammi abil on see täiesti reaalne,» arvas ta.

Veel nädal tagasi olid Aava ja tema meeskond ärevuses, kas ERC-sarja korraldajad võtavad Eestis toimuva ralli oma kalendrisse. Ürituse eelarve küünib 900 000 euroni, millest eestlastel oli puudu veel kolmandik. Nad pelgasid, et enne otsuse langetamist tuleb esitada sarja korraldajatele lisagarantiisid, kuid tegelikult polnud seda vaja. Uue hooaja kalender avalikustati reede õhtul ja Ralli Estonia on seal kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles