Vihmavarju vali kaalu järgi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugeva ja nõrga vihmavarjul erinevusest on peale vaadates lihtne aru saada. Kusjuures kollane vari polnud kaubamaja valikus sugugi mitte kõige odavam.
Tugeva ja nõrga vihmavarjul erinevusest on peale vaadates lihtne aru saada. Kusjuures kollane vari polnud kaubamaja valikus sugugi mitte kõige odavam. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kuigi päris tuulekindlat vihmvarju pole olemas, peavad iili­de käes paremini vastu kaalukamad sirmid, mida on samas tülikas kaasas kanda.

«Tänapäeval tahavad inimesed, et elu oleks mugav ja pidevalt käekotis olev vari oleks kerge,» rääkis Tallinna Kaubamaja aksessuaaride kaubagrupi kaubandusspetsialist Merle Toome. Ta tõdes, et tegelikult on nii, et mida väiksem on vihmavari, seda kergemini see katki läheb.

Toome kiitis nõukogudeaegseid ja toona väga populaarseid kokkupandavaid vihmavarje, sest neil kõigil oli topeltribistik. See andis varjule juurde tugevust, aga lisas ka raskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles