Kender: mind ei sokutanud ametisse Rosimannus ja Michal

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kender
Kaur Kender Foto: Peeter Langovits

Sirbi peatoimetaja kohusetäitja Kaur Kender ütles täna tehtud pöördumises, et väide, nagu sokutanuks ta sellesse ametisse Rain Rosimannus ja Kristen Michal, ei vasta tõele.

«Mul on kahju, et Toomast (sihtasutuse Kultuurileht juhatuse esimees Toomas Väljataga - toim) sätitakse Eesti viimase aja kõige populaarsemasse sõiduvahendisse, mida ei peaks tsiviilkäibes üldse olema,» teatas Kender ERRi kultuuriportaalis avaldatud pöördumises.

«Samas olen meeldivalt üllatunud, kui sujuvalt ikkagi kogu asi läheb. Peale rutiinse, kuid otsese vale, et mind sokutasid ametisse Rosimannus ja Michal, ja recycled moraalsete värdjate süüdistuse pole ju keegi seadnud sisulise kahtluse alla, et Sirp muutusi vajas,» lisas ta.

Värske peatoimetaja kt sõnul on tal väga hea meel, et ta Toomas Väljatagale ennast sellesse ametisse pakkus, et Väljataga ta tööle võttis ja et ta praegu ta kõrval saab seista.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles