Linn valmistub talveks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravila tänava ja Viljandi maantee äärsed tuisutõkked peaksid takistama Maarjamõisa väljalt tuisulume jõudmist teele.
Ravila tänava ja Viljandi maantee äärsed tuisutõkked peaksid takistama Maarjamõisa väljalt tuisulume jõudmist teele. Foto: Kristjan Teedema

Talvise teehoolduse kergendamiseks kasutab linn tänavu teist aastat järjest lagedamate alade ääres tuisutõkkevõrke. Teehooldusfirmade kinnitusel ollakse talve saabumiseks valmis.

Linnapuhastuse peaspetsialisti Madis Tammeoru sõnul paigaldati tänavu tuisutõkkevõrke üle kahe kilomeetri. Tõkkeid pandi eelkõige lagedamate alade äärde, kus teed kipuvad talvel kinni tuiskama.

Tuisutõkkeid on pandud näiteks Sanatooriumi, Ravila ja Raudtee tänava äärde ning Viljandi maantee kõrvale. Samuti Ringtee juurde ning Tuvi tänava äärde. Need on Tammeoru sõnul tuisualtid kohad ja tõkked kergendavad teehooldust. «Võrk tekitab paarkümmend meetrit enne teed põllu peale tuisuvalli ja kinnituiskamist põhjustav lumi ei jõua teele,» selgitas Tammeorg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles