Interpol pole siseminister Vaheri arupärimisele vastanud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Interpol pole siiani vastanud siseminister Ken-Marti Vaheri arupärimisele Eerik-Niiles Krossi tagaotsitavaks kuulutamise kohta ja seetõttu pole minister ka Interpoli peakorterisse küsimust arutama sõitnud.

«Sisulist vastust Interpolist laekunud ei ole, seega pole olukord ses osas muutunud,» ütles siseministeeriumi pressiesindaja, täpsustades, et minister avaldas kuu aja eest valmisolekut minna Prantsusmaale Lyoni Interpoli peakorterisse, mitte ei lubanud sinna minna igal juhul.

18. oktoobril avaldas Interpol internetis Eesti endise luurekoordinaatori Krossi tagaotsimiskuulutuse, milles teda seostatakse kaubalaeva Arctic Sea kaaperdamise korraldamisega. Politseiorganisatsioon avaldas tagaotsimiskuulutuse vaid kaks päeva enne kohalike omavalitsuste valimisi, kus Kross kandideeris IRLi nimekirjas, olles partei Tallinna linnapeakandidaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles