Raivo Aeg asus tööle õiguskantsleri nõunikuna

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine kaitsepolitseiameti juht Raivo Aeg (51) alustas eilsest tööd õiguskantsler Indrek Tederi nõunikuna. Uuel ametikohal on tema ülesandeks õiguskantsleri nõustamine andmete varjatud kogumise, politsei- ja korrakaitse­õiguse ning kriminaalmenetluse valdkonda kuuluvates küsimustes.

Tederi sõnul on plaanis hakata senisest põhjalikumalt tegelema varjatud teabekogumise teemaga ning laiendada õiguskantsleri järelevalvet põhiõiguste ja vabaduste järgimisel jälitus- ja julgeolekuasutuste töös. Seetõttu otsustas ta täiendada nõunike koosseisu selle valdkonna uue eksperdi kaasamisega.

«Raivo Aegil on pikaajaline töökogemus julgeolekuvaldkonnas, ta on töötanud politseiameti peadirektorina ning viimased viis aastat juhtis ta kaitsepolitseiametit. Tema teadmised ja kogemused on kindlasti oluliseks täienduseks meie olemasolevale kompetentsile,» ütles õiguskantsler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles