Võlglasest lasteaed sai koolitusloa

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusministeeriumi koolitusluba on antud esialgu viie rühma peale Karu lasteaias, mille direktor Margrit Malva näitas eile üht Laias tänavas paiknevat rühma.
Haridus- ja teadusministeeriumi koolitusluba on antud esialgu viie rühma peale Karu lasteaias, mille direktor Margrit Malva näitas eile üht Laias tänavas paiknevat rühma. Foto: Margus Ansu

Alles nädal tagasi riigile 121 000 eurot maksmata makse võlgnenud Tartu lasteaiapidaja OÜ Väike Karu on vähendanud võla 103 500 eurole ning lubanud tasuda ülejäänud võla 2015. aasta sügiseks.

Väikesel Karul on 140-kohaline lastehoid aadressil Tähe 98 ning viis lasteaiarühma: üks Ihastes Purpuri tänavas, üks Kroonuaia tänavas ning kolm rühma Laias tänavas. 30. oktoobril andis haridus- ja teadusministeerium Väikesele Karule koolitusloa, mida osaühing asus taotlema juba mais.

Koolitusluba tähendab, et ennegi faktiliselt lasteaiarühmana tegutsenud viis rühma kesklinnas ja Ihastes muutusid lasteaiarühmadeks ka formaalselt ning Tartu linnalt on võimalik hakata saama igal kuul lisatoetust keskmisel 50 eurot lapse kohta: kokku kuni 5000 eurot igal kuul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles