Emadepäevakontserdil Estonias kuulutatakse välja aasta ema

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on just see õige päev emale lilli kinkida.
Täna on just see õige päev emale lilli kinkida. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti Meestelaulu Selts korraldab traditsiooniliselt Estonia kontserdisaalis emadepäeva kontserdi, mis algab kell 17 ja kus kuulutatakse välja tänavune aasta ema, teatab ERR Uudised.

Tänavusel kontserdil Tallinnas on peaesinejateks Eesti Teaduste Akadeemia meeskoor, Virumaa poistekoor ja Virumaa noorte meeskoor ning kaastegevad ansamblid «Kaunite kunstide kompanii» ja «Eesti Hääled». Kontserdi kunstiline juht on Eesti Rahvusmeeskoori koormeister Andrus Siimon.

Emadepäeva kontserdil peab tervituskõne president Toomas Hendrik Ilves ning kuulutatakse välja tänavune «Aasta ema» tiitli saaja. Kontserdist teevad otseülekande Eesti Televisioon ja Klassikaraadio.

Eesti Meestelaulu Selts taasalgatas emadepäeva piduliku tähistamise Estonia kontserdisaalis 1989. aastal ja on hea seisnud mees- ja poistekooride esinemise eest sel päeval ka mujal Eestis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles